η Ιστοσελίδα

I Love Rio είναι ένα portal με μοναδική φιλοσοφία, που καλύπτει την κοινωνική, πολιτιστική και ιστορική ύφασμα της όμορφης πόλης του Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία.


Το παρελθόν της πόλης, το παρόν και το δυναμικό παρουσιάζονται σε ένα ελαφρύ και παιχνιδιάρικο τρόπο, καθιστώντας τα προσιτά και ελκυστικά για τους κατοίκους, τους επισκέπτες και το κοινό από μακριά. Ένα πρωτότυπο, θετική και επεκτατική φακό βοηθά τους αναγνώστες να κατανοήσουν και να συμμετάσχουν εποικοδομητικά με τα μυστήρια και τη μαγεία του Carioca πολιτισμού. Η ιστοσελίδα ακολουθεί μια φιλική δομή, εύκολο στη χρήση, διαισθητικό και οπτικά ευχάριστο παρουσιάζοντας τα άρθρα σχετικά με τον τουρισμό, τον πολιτισμό, τη μουσική, τη γαστρονομία, τον τρόπο ζωής, τη νυχτερινή ζωή, τη μόδα, τον αθλητισμό, τις επιχειρήσεις, την ιστορία, Niterói και αρκετές πόλεις σε ολόκληρη την Πολιτεία Ρίο ντε Τζανέιρο. Τα κείμενα συμπληρώνονται από καταπληκτικές φωτογραφίες της υψηλότερης ποιότητας, και κάθε παρουσίαση αναδεικνύει το Ρίο με πανοραμική βάθος και καθαρότητα.


image

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ


Με περίπου 25.000 σελίδες περιεχομένου, I Love Rio προσφέρει ένα νέο τουριστικό-πολιτιστικό ερμηνεία - Εκτός από την παρουσίαση χρήσιμες πληροφορίες για τους επισκέπτες και τους τουρίστες, η πύλη έχει σχεδιαστεί για να δείξει πως κάθε πολιτιστική πτυχή του Ρίο ντε Τζανέιρο ήρθε να αναπτύξει, εξηγώντας πώς οι χώροι αυτοί επηρεάζουν τις ζωές και τις παραδόσεις των κατοίκων του Ρίο , και το Ρίο καλλιτεχνικής και πολιτιστικής παραγωγής.

I Love Rio αποκαλύπτει τα σχέδια και τις πρωτοβουλίες που σχετίζονται με τη διατήρηση της φύσης, την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και η εναρμόνιση του με την περιφερειακή ανάπτυξη - εκτός από την παροχή απευθείας συνδέσεις με τα διάφορα όργανα που είναι αρμόδια για τις δραστηριότητες αυτές και τα σχέδια. Η πύλη δίνει έμφαση σε μεγάλο βαθμό το σεβασμό για τη φύση και τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος πάνω απ 'όλα.

Μέρος του I Love Rio είναι αφιερωμένη στην 16 μοναδικές πόλεις στην πολιτεία του Ρίο ντε Τζανέιρο - για κάθε μία από αυτές τις πόλεις η ιστοσελίδα δίνει έμφαση στην ιστορία, τη φύση, τις τοπικές πολιτιστικές εκδηλώσεις, φαγητό και διαμονή επιλογές? με στόχο την αύξηση του ενδιαφέροντος των διεθνών τουριστών για ολόκληρη την πολιτεία του Ρίο ντε Τζανέιρο, εκτός από την πρωτεύουσα.