Διαφήμιση & Χορηγίες

Ένα ευρύ φάσμα της χορηγίας και διαφήμισης συνεργασίες είναι διαθέσιμες, από την απλή πανό για τη συμπλήρωση κειμένου και φωτογραφικό υλικό της ιστοσελίδας, με πολυσέλιδο άρθρα χαρακτηριστικό. Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν μισή σελίδα, ολοσέλιδες και διπλά σελίδα οθόνες, καθώς και ένα μοναδικό και καινοτόμο συνδυασμούς διαφήμισης.

I LOVE RIO registered trademark logo

 


Χρόνια επαγγελματική αφοσίωση είχε ως αποτέλεσμα την Πύλη I LOVE RIO, ένα έργο που ανακαλύπτει το Ρίο ντε Τζανέιρο, πόλη και την πολιτεία, μέσα από χιλιάδες σελίδες των τουριστικών, πολιτιστικών, ιστορικών και κοινωνικών πληροφοριών, μαζί με χιλιάδες αποκλειστικές φωτογραφίες από τα όρια της καλλιτεχνικής πρότυπο .


eu amo rio de janeiro

 

 


Καινοτόμο δομή και ο σχεδιασμός της Πύλης, δεν γίνεται ποτέ πριν για οποιαδήποτε άλλη πόλη στον κόσμο, είναι πλούσιο σε περιεχόμενο που μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί, με αποτέλεσμα ένα προϊόν στο υψηλότερο επίπεδο και την αξία σε ένα ευρύ φάσμα διεθνών αναγνωστών.


j'aime rio de janeiro, brazil

 

 


Οι χρήστες μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση στα κεφάλαια μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών και tablets, εκτιμώντας μια μοναδική φιλοσοφία της παρουσίασης και του σχεδιασμού, όπου το λογότυπο, το μήνυμα και η διεύθυνση της ιστοσελίδας "I LOVE RIO" θα δημοσιοποιούνται σε περισσότερες από 50 γλώσσες.


 

pic4

 

 


Παρουσιάστηκε στα αγγλικά, και άμεσα η Google θα μεταφράζεται σε πολλές γλώσσες από τον αναγνώστη, η Πύλη είναι προσανατολισμένη κυρίως προς τις διεθνείς τους χρήστες, κάνοντας την ιστοσελίδα του ένα πολύτιμο εργαλείο για την παγκόσμια παρουσίαση των εθνικών και πολυεθνικών εμπορικών σημάτων μεταξύ των περιφερειών και των αγορών.


 

rio de janeiro in chinese

 

 


Με βάση την φιλοσοφία της αποκλειστικής διαφήμισης, η πύλη παρέχει χώρο για έναν επιλεγμένο αριθμό των χορηγών και των συμμετεχόντων. Μια μάρκα Partner εμφανίζεται καθαρά σε κάθε μία από τις εκατοντάδες σελίδες του περιεχομένου και εικόνες ενός χορηγία κεφαλαίου.


 

pic6

 

 


Διαφήμιση ποσοστά ποικίλουν, επίσης, ανάλογα με το επίπεδο του χορηγού της θετική συμμετοχή στην παγκόσμια περιβαλλοντική διαδικασία, βλέποντας ότι ένας από τους στόχους του I LOVE RIO δίνει διάκριση σε εκείνους που κάνουν τη διαφορά στον κόσμο.


 

posto9.com

 

 


Χορηγοί που μοιράζονται I LOVE όραμα του Ρίο, και την υποστήριξη της βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης ή θετικών κοινωνικών εισφορών, οι ειδικές τιμές και προσοχή. I LOVE RIO: καλό για όλους.