Διανομή

Διαφήμιση της ιστοσελίδας οδηγείται από τρεις αρχές: δωρεάν διανομή ή χορηγία, στοχευμένη διανομή και δημιουργικό διανομή του περιεχομένου και των σχετικών προσφορών.


Υπάρχουν διάφορα I LOVE RIO προϊόντα, μερικά από τα οποία είναι ελεύθερα στο σημείο της κατανάλωσης και διανομής, πράγμα που σημαίνει ότι οι πελάτες δεν χρειάζεται να πληρώσει τίποτα για να διαβάσετε την πλούσια και ενημερωτική ιστορικό και πολιτιστικό περιεχόμενο, καθώς και οι διανομείς δεν έχουν να πληρώσουν για να έχουν η ιστοσελίδα στη διάθεσή τους ως ένα προϊόν που προσφέρεται στους πελάτες.


image

παγκόσμια προβολή


Μέρος της στρατηγικής για τη διανομή I LOVE RIO περιλαμβάνει προσαρμοσμένα σχέδια και τις εξελίξεις συνεργασία με μάρκες και προϊόντα, να αποκαλύψει τον πολιτισμό και την εικόνα του Ρίο ντε Τζανέιρο, τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ενώ η πύλη επιτυγχάνει διεθνή προβολή και αναγνωρισιμότητα μέσω ελεύθερων και μοναδικό περιεχόμενο που παρουσιάζεται σε πάνω από 50 γλώσσες, τις τοπικές προσφορές Carioca φτάσει βαθιά μέσα Βραζιλία, μέσω μιας ευρείας ποικιλίας των καταναλωτικών προϊόντων.

Η από κοινού ανάπτυξη τουριστικού και πολιτιστικού περιεχομένου μέσω on-line και εκδόσεις χαρτί, μαζί με τα προϊόντα που αντιπροσωπεύουν Carioca τον πολιτισμό, χτισμένο σε μια άλλη επέκταση πολλαπλών προϊόντων αναγνωρισιμότητα.


Προσαρμοσμένα συντακτικό περιεχόμενο σε συνδυασμό με ένα ενιαίο εμπορικό σήμα οπτικής ταυτότητας σε όλες τις σειρές προϊόντων, που χρησιμοποιούνται για να εξηγήσουν και να προωθήσουν όλα τα αναθήματα, ενώ τους κατάρτιση, στο πλαίσιο Carioca ιστορία και τον πολιτισμό.


Εκτείνονται από την γαστρονομία στη φωτογραφία βιβλία, από τα καλλυντικά σε αθλητικές εγκαταστάσεις, I LOVE RIO έχει δεσμευτεί για την αποκάλυψη μερικών από τα κοσμήματα της Cidade Maravilhosa σε όλο και πιο εκτεταμένες, καινοτόμους και δημιουργικούς τρόπους.