Μόδα

I LOVE RIO παρουσιάζει την πιο εντυπωσιακή και σύγχρονη μόδα για άνδρες και γυναίκες στο Ρίο ντε Τζανέιρο, παρέχοντας στοιχεία για τις τελευταίες τάσεις στα ρούχα για τους χώρους εργασίας, τα κόμματα, αθλητικά, καθημερινά αναψυχής και την παραλία.


Η ιστορική εξέλιξη των διεθνών και εθνικών τάσεων στυλ δίνεται μια ματιά στο να παράσχουν στον αναγνώστη μια αίσθηση της κοινωνικής και πολιτικής σημασίας της μορφή τέχνης. Από φορέματα και κοστούμια για να μπικίνι και μαγιό, μια πασαρέλα των ιδεών στυλ συσκευάζονται και παραδίδονται στους αναγνώστες να τους βοηθήσουν να αναζωογονήσουν την γκαρνταρόμπα τους και να κατανοήσουν το Carioca αισθητική.


image

Στυλ για το δημιουργικός νους


Η έντονη ζωή του Ρίο ντε Τζανέιρο, είναι στενά συνδεδεμένη με έντονο ύφος μόδας της, καθώς είναι μία από τις γλώσσες που χρησιμοποιεί η πόλη να εκφράσει την προσωπικότητά του. Οι άνθρωποι του Ρίο έχουν ενσωματώσει μερικά από τη ζεστασιά και την ομορφιά του περιβάλλοντος και του χαρακτήρα τους για τον τρόπο που οι ίδιοι παρόντες, καθιστώντας την αισθητική τους μεγάλη επιρροή στον κόσμο της διεθνούς μόδας.


Όλα τα καλύτερα και πιο γνωστά σχεδιαστές και οίκοι μόδας βρίσκονται σε αυτό το πολιτιστικό μέρος, αλλά οι ιθαγενείς μάρκες πάρει το στέμμα - η τοπική πανόραμα χαρά γεμάτο με ακαταμάχητη σχεδιαστές που δίνουν οι τάσεις δική τους φωνή.


Cariocas έχουν μια πολύ ξεχωριστή εμφάνιση, η οποία χαρακτηρίζεται από μια τάση για το χρώμα, λάμψη και το παιχνίδι. Μόδα στη σημερινή πόλη είναι το αποτέλεσμα της τοπικής δημιουργικότητας και της επιρροές από όλο τον κόσμο, reimagined και προσαρμόζονται με τη ζεστασιά και τη διαφάνεια της φύσης της πόλης και των κατοίκων της.

Ζωηρά σχέδια, τις πλατφόρμες και τα γαλαζοπράσινα στοιχεία λειτουργούν τέλεια στα χέρια της πλατείας για τα τροπικά prêt-à-porter: Ρίο θέτει τα δικά της πρότυπα, και συγκρίνει μόνο στον εαυτό του. Ένα πολύ μοναδικό χρήση των ήχων, των πρώτων και λαμπερή υφή, καθώς και γεωμετρικά σχήματα ή flaunty δώσει ένα αδιαμφισβήτητο ταλέντο στους διαδρόμους, σε επιδείξεις μόδας, καθώς και στην παραλία.


Μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα μόδας της Βραζιλίας προσδιορίζεται σχεδόν αποκλειστικά από τις ευρωπαϊκές τάσεις, πράγμα που σημαίνει ότι τα είδη ένδυσης σπάνια προσαρμόζονται στο τροπικό κλίμα. Σε αυτές τις πρώτες δεκαετίες της διεθνούς στυλ οδηγήθηκαν από Γάλλους σχεδιαστές, οι οποίοι απελευθερώθηκαν γυναίκες από το κορσέ.


Το μπικίνι έχει σχεδιαστεί στο Παρίσι το 1946, προκαλώντας αναστάτωση όπως ότι ονομάστηκε έτσι μετά το μπικίνι ατόλλη, ένα μικρό τμήμα του Ατλαντικού Ωκεανού, όπου οι Αμερικανοί πραγματοποιηθεί ατομικές δοκιμές. Ήταν η πρώτη που φοριέται στο Ρίο ντε Τζανέιρο δύο χρόνια αργότερα, και έκτοτε έχει γίνει ένα σύμβολο της Carioca παραλία πολιτισμού. Το 1962, οι πρώτες σαγιονάρες δημιουργήθηκαν στη Βραζιλία, με βάση την ιαπωνική υποδημάτων, η οποία άνοιξε το δρόμο για την παγκοσμίου φήμης μάρκα Havaiana.

Mod, Hippie και grunge μόδα κυριάρχησαν στις 60, 70 και 80 σε όλη τη Δύση, σε μεγάλο βαθμό επηρεάζεται από τη λαϊκή μουσική της εποχής, όπως ροκ, ντίσκο, grunge και μέταλλο.

Όντας Ρίο ντε Τζανέιρο το σπίτι σε μια ποικιλία από κληρονομιά, τον πολιτισμό, και υποκουλτούρες, μόδα και τις τάσεις αναπτύσσονται αναλόγως. Carioca στυλ γιορτάζεται για φωτεινά και ζωντανά χρώματα που ταιριάζουν στο ηλιόλουστο κλίμα, όμως υπάρχει μια σημαντική διάκριση μεταξύ των τύπων της ρούχα φοριούνται για εργασία και ψυχαγωγία.


Η πόλη είναι εξαιρετικά ποικιλόμορφη πολιτιστική και, και έχει πολλά καλλιτεχνικά ρεύματα και πρωτότυπο διατρέχει πολυσύχναστους δρόμους της. Samba, Surf and Bossa Nova είναι μερικά από τα είδη που δίνουν τη μόδα μοναδικό χαρακτήρα εδώ, και μπορεί να βρεθεί σε όλες τις καλλιτεχνικές εκφράσεις ότι οι τοπικές σχεδιαστές επιλέγουν.

Ενώ η τεράστια ποικιλία από χρώματα, σχήματα, μοντέλα και τα σχέδια μπορεί να φαίνεται τυχαία στον επισκέπτη, υπάρχουν σαφείς και συγκεκριμένες κατευθυντήριες γραμμές για τις θέσεις, τις περιπτώσεις, και υποκουλτούρες. Παραλία ενδυμασία ακολουθεί σαφείς κανόνες, συχνά όσο τυπική και κομψή ambiances: επισκέπτες παρατηρήσετε αμέσως δεν υπάρχει κανένας λόγος για να φανεί ακατάστατο στην παραλία.


Τέχνη, ομορφιά και την κομψότητα είναι υψίστης σημασίας στον τρόπο ζωής του Ρίο. Η παραλία και τοπία, τις δραστηριότητες και τις αισθήσεις του είναι η κύρια έλξη στη ζωή αυτής της πόλης και το τέλειο σημείο για αυτές τις εμπειρίες για να ενταχθεί στην μόδα είναι. Μαγιό σχεδιαστές είναι μια μεγάλη επιτυχία όλο το χρόνο, επειδή τα προϊόντα τους δεν είναι ένα τουριστικό αξιοθέατο, αλλά ένας τρόπος ζωής για όλους τους πολίτες.

Κατά τη διάρκεια των ανδρών και των γυναικών εβδομάδα τείνουν να επιλέξουν για τα κοστούμια, επίσημη ενδυμασία και κλειστά παπούτσια. Υπάρχει μια συγκεκριμένη τεχνική για την επιλογή των εν λόγω στοιχείων δίνεται το ζεστό και υγρό κλίμα - και τα δύο φύλα τείνουν να φορούν χαλαρά αντικείμενα κατασκευασμένα από ελαφριά υφάσματα.

Μια ξεχωριστή πτυχή της καθημερινότητας και τις νυκτερινές ώρες μόδες είναι ότι τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες έχουν πολύ μια φυσική εμφάνιση. Τζιν σορτς, χαλαρά κορυφές ιμάντα, που ρέει φούστες και φορέματα, ζωντανή t-shirts και τα σανδάλια μπορεί να δει στο μπαρ, πλατείες, πάρκα και παραλίες. Make-up είναι συνήθως αρκετά διακριτική, και τα μαλλιά των ανδρών είναι συνήθως μικρή και τραχύ, συχνά συνοδεύεται από ένα σύνολο ξύρισμα ή ένα ελαφρύ μούσι σε περισσότερες.

Ενώ η κλασική εμφάνιση είναι φυσικό και ελεύθερο πνεύμα, ειδικά γύρω από τις παραλίες, Cariocas τείνουν να είναι τακτοποιημένο και καλοδιατηρημένο. Παπούτσια και τα ρούχα είναι φρέσκο, καθαρό και un-τσαλακωμένο. Πολλές γυναίκες αφήνουν κλειδαριές τους να πέσουν φυσικά, άλλοι τακτικά τους έχουν ισιώσει. Είναι επίσης μια ευρέως διαδεδομένη πρακτική τόσο για τους άνδρες και τις γυναίκες να έχουν μανικιούρ και πεντικιούρ.

Πολυ-πολιτισμική εκτυπώσεις και στυλ, φούστες και κοσμήματα, είναι μια τακτική συνιστώσα της ντουλάπας Carioca. Υπάρχουν δημοφιλές τοπικό εμπορικά σήματα σχεδιαστών για τους νέους στην πόλη και την ευρύτερη Βραζιλία - πρωτοποριακές φωνές στη βραζιλιάνικη μόδα, ικανοποιώντας τους ανθρώπους όλων των μορφών και των πεποιθήσεων μέσα από ζωντανό, φρέσκο και δελεαστικός κομμάτια. Σχέδια Ρίο συγχωνεύονται high-end πρωτοτυπία και την εκλέπτυνση, με επίγνωση των καθημερινών αναγκών της Βραζιλίας άνδρες και γυναίκες.

Ένα χαρακτηριστικό αυτής της πόλης της μόδας είναι η ποικιλομορφία, και υπάρχει κάτι για όλους: από το πιο φινετσάτο και πιο διάσημο στην τακτική surfer, το Ρίο ντε Τζανέιρο θα βρει έναν τρόπο για να καλύψουν τις ανάγκες και παρακαλώ τη διάθεση, και ακόμη και συνδεθείτε με τις επιθυμίες ανεξερεύνητο. Αυτή η ευελιξία μπορεί να βρεθεί κάτω από διάφορες μάρκες, εκτοξευμένο με εξωτικές εμπειρίες εφευρετικότητα και τη δημιουργικότητα.


Η βιομηχανία της μόδας στο Ρίο έχει αυξηθεί σε εύρος και τη φήμη τα τελευταία χρόνια, και η πόλη φιλοξενεί σήμερα μια ποικιλία των σπερματοδόχων εκθέσεις μόδας που fashionistas και στυλίστες από όλο τον κόσμο να προγραμματίσετε το χρόνο τους γύρω. Η πόλη είναι επίσης κατ 'οίκον στο σημαντικό όργανο που ονομάζεται "Academia Brasileira da Moda," ο Βραζιλιάνος Ακαδημία της μόδας.


Η πλούσια πολιτιστική σκηνή κατέχει μια θέση για όλες τις καλλιτεχνικές εκφράσεις και η μόδα κάνει πολλές εμφανίσεις στο ημερολόγιο Carioca, ειδικά με Εβδομάδες Μόδας του Ρίο ντε Τζανέιρο, που οδηγούν ετησίως τον τρόπο με τον καλοκαίρι και το χειμώνα εκδόσεις. Αυτές οι περιπτώσεις, είναι ανάμεσα σε μια τεράστια και ισχυρή web των γεγονότων που καλύπτουν το έτος και η χώρα με συναρπαστικές παραστάσεις. Τα μεγαλύτερα ονόματα στη βιομηχανία, καθώς και τα βασικά επιρροές από το εξωτερικό, έρχονται μαζί σε αυτό το φεστιβάλ για να μαγέψει με την μεγαλοπρέπεια της νύχτας φορέματα τους, τη φρεσκάδα της σικ και χαλαρή υπογραφές τους, και τα εξελιγμένα μαγιό. Σε γήινα χρώματα και παστέλ, άστραφταν με φωτεινά κόκκινα και εκτυπώσεις άνοιξη, θηλυκότητα και γοητεία είναι οι αληθινοί αστέρια του σόου.

Στυλ έρχεται φυσικά, χάρη στην ψυχραιμία και τη φυσική ομορφιά των γυναικών της Βραζιλίας: τα πραγματικά μούσες ζωή στην ψυχή της πόλης. Βραζιλιάνο σούπερ μοντέλα και setters τάση της μόδας είναι παραδείγματα για τη σημασία του ενδιαφέροντος της μόδας της Βραζιλίας και της ταλέντο και την ομορφιά των γυναικών της. Καμαρώνω μαλλιά είναι ένα από τα εμπορικά σήματα της Βραζιλίας πόλης: αν είναι μακριές μπούκλες surfer, ή μια γοργόνα κυματιστή χαίτη, υγιή και λαμπερά μαλλιά με αφοσίωση περιζήτητα.

Μερικές ιδέες, για εκείνους που δεν είναι τόσο εξοικειωμένοι με την υγρασία και τον άνεμο που χαρακτηρίζουν την πλευρά της παραλίας, μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη για να συμβαδίσει με τις σχεδόν τέλεια πρότυπα των ντόπιων. Η "έκρηξη Βραζιλίας" ίσιωμα τεχνική μαλλιά έχει πολλές μύστες, ενώ οι πιο φυσικές τάσεις γίνονται εξίσου δημοφιλής με τα ιδανικά για την υγιή θεραπείες ομορφιάς, αντί των χημικών επιλογές.


Ψώνια στο Ρίο ντε Τζανέιρο μπορεί να είναι τόσο διαφορετικές όσο της πόλης 160 γειτονιές, 70 παραλίες, και άπειρη μπαρ. Πολυτέλεια και αποκλειστικά εμπορικά κέντρα είναι διαθέσιμα όσο συναρπαστικές υπαίθριες αγορές, όπου τα πάντα είναι μια συμφωνία - για να μην αναφέρουμε αντίκες εκθέσεις, η περίφημη Ipanema Hippy Fair, ή το γοητευτικό Copacabana νύχτας.


Μια ποικιλία από επιλογές για να καλύψουν όλα τα γούστα και τους προϋπολογισμούς είναι διάσπαρτα σε όλη όλες τις επαρχίες, και να δώσει σε όλους μια τέλεια εναλλακτική λύση για μια βροχερή ημέρα. Μίνι εμπορικά κέντρα, σχεδόν μεταμφιεσμένοι ως ενιαία καταστήματα, κρύβουν μέσα κτιρίου σε κάθε γωνιά της πόλης - μακριά από το φως τόπου, τα κέντρα αυτά είναι ένα από τα αγαπημένα μεταξύ των τοπικών κυνηγών ευκαιρίας.

Έτσι, αν ο παραλίες, μπικίνι, και τη θερμότητα του Ρίο γίνει πάρα πολύ, τότε η πόλη έχει μερικές λαμπρές ευκαιρίες για ψώνια για μια δόση της θεραπείας λιανικής. Υπάρχουν πολλά εμπορικά κέντρα, εμπορικά συγκροτήματα, μπουτίκ, και μικροσκοπικά εφάπαξ καταστήματα για να κρατήσει πρόθυμοι αγοραστές χαρούμενος.


Οι τιμές μπορεί να ποικίλουν, όπως ο καιρός το καλοκαίρι - έτσι ώστε η θέση μπορεί να σημαίνει τη διαφορά μεταξύ ακριβά και παζάρι - ειδικά για τα ρούχα, τα παπούτσια, τέχνες και βιοτεχνίες, καθώς και αναμνηστικά.


Barra Shopping είναι το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές εμπορικό κέντρο του Ρίο - που βρίσκεται στην περιοχή Barra da Tijuca, είναι σχεδόν μια μικρή πόλη από μόνη της, πλήρης, με εστιατόρια και κινηματογράφους στο διπλανό κέντρο της Νέας Υόρκης - σπίτι για περισσότερα εστιατόρια, παμπ, και ακόμη και γυμναστήρια. Είναι αναμφισβήτητα ο τόπος για να πάει για ένα ξεφάντωμα αγορών, με εκατοντάδες καταστήματα εξαπλωθεί σε 4 χιλιομέτρων-μεγάλη έκταση, από τα ονόματα των high-street να ανήκει ανεξάρτητα μόδας και κοσμηματοπωλεία. Όχι πολύ μακριά στην ίδια γειτονιά, του νεότερου στη σκηνή ψώνια είναι το σικ και μοντέρνο Village Mall, εμφανίζοντας μόνο το καλύτερο από τα καλύτερα της Βραζιλίας και διεθνείς μάρκες.

Επίσης, με στόχο την εξελιγμένη καταναλωτή, είναι η São Conrado Fashion Mall - σπίτι στα καταστήματα upscale το καθένα εμφανίζει αποκλειστικές μάρκες σχεδιαστών. Καλλυντικά, αθλητικά και ηλεκτρονικά καταστήματα παρέχουν τα πλουσίων τουριστών και Cariocas με όλα όσα χρειάζονται για ένα διασκεδαστικό απόγευμα. Ο χώρος είναι ανοιχτό και ευάερο, και η ατμόσφαιρα πιο χαλαρή από ό, τι άλλα εμπορικά συγκροτήματα. Εδώ, δεν είναι ασυνήθιστο να εντοπίσετε Βραζιλίας διασημότητες και μοντέλα μόδας περιεργάζονται τα καταστήματα, μερικές φορές καθ 'οδόν προς το τοπικό κινηματογράφο είναι εξοπλισμένα με τέσσερις οθόνες και άνετο πάρκινγκ με παρκαδόρο.

Για τις μεγάλες αγορές, και κοντά στις πιο δημοφιλείς περιοχές παραλία, το εντυπωσιακό, εμπορικό κέντρο Rio Sul βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στην Botafogo, και το κομψό εμπορικό Leblon είναι ακριβώς στην καρδιά της Leblon District. Με εκατοντάδες καταστήματα, μια ποικιλία από εστιατόρια, και σε κινηματογραφικές αίθουσες, αυτά τα εμπορικά κέντρα που βρίσκονται κοντά σε πολλά από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του Ρίο, όπως τα βουνά Sugar Loaf και Corcovado.

Leblon είναι μια σικ γειτονιά πού μπορείτε να βρείτε εστιατόρια, μπουτίκ σχεδιαστών και ένα αποπνικτικό θέα στην πόλη. Είναι επίσης κοντά στο Babilonia Φέιρα διαφημιστική εκστρατεία, σε μηνιαία γεγονός που αναδεικνύει τη μόδα, το σχεδιασμό, την μαγειρική και καλλιτέχνες μουσικής με ένα υπόγειο, ουσιαστική και ανεπανάληπτο αφής. Σχόλια εκθέτες και ζωντανές εμφανίσεις από το επερχόμενο κόσμο ή γνωστούς καλλιτέχνες και DJ προσθέτουν στην εμπειρία, η οποία είναι μία από τις πιο κοινές και αναμένεται από τους ντόπιους πρόθυμοι να ανταποκριθούν στις νέες τάσεις της μόδας.


Βραζιλίας μόδα εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται από μια αισθητική συγκρητισμού - ένα μείγμα επιρροών, ταυτότητες, έννοιες και τάσεις. Αυτή η μοναδική μίξη συνεχώς εμπλουτίζεται από Carioca σχεδιαστές, και μπορεί να βρεθεί σε high-end εκδηλώσεις και καταστήματα, μοντέρνα εμπορικά κέντρα, καθώς και στη γοητευτική εκθέσεις μόδας σε όλη την πόλη.


Εκτός από τις δημοφιλείς εμπορικές περιοχές και εμπορικά κέντρα ΠΟΥ ΔΕΝ πιπέρι στην πόλη, υπάρχουν επίσης μια σειρά από μόδα και ρούχα εκθέσεις. Ένα από τα πιο φημισμένα από αυτά είναι μια διμηνιαία εκδήλωση που ονομάζεται "Ο Cluster", που συγκεντρώνει και εκλεπτυσμένη πειραματική μόδα, τη μουσική και τη γαστρονομία σε ένα όμορφο αρχοντικό στην περιοχή Botafogo.

Υπάρχει χώρος για άλλες εκθέσεις μόδας, όπως αυτή που λαμβάνει χώρα κάθε Κυριακή στην εικονική γειτονιά της Ipanema: της Feira Hippie Αγοράς, η οποία δίνει στους επισκέπτες και τους ντόπιους εξαιρετικές ευκαιρίες για να δουν και να απολαύσουν τις αντίκες θησαυρούς και ταιριάζει απόλυτα στην retro chic σκηνή η βολική vibe που μόνο το Ρίο ντε Τζανέιρο μπορεί να δώσει, και εγγυημένα για να παράγουν μερικά ενδιαφέροντα αντικείμενα για όποιον ενδιαφέρεται Carioca τέχνες και βιοτεχνίες.

Όποιος ψάχνει για ρούχα και παπούτσια σε μειωμένες τιμές, θα πρέπει να κατευθυνθείτε προς το κέντρο Centro, ειδικά κατά μήκος των οδών Rua Uruguaiana, Rua da Alfândega, και Rua Μπουένος Άιρες, όπου καταστήματα μόδας κυριαρχούν τα μέτωπα δρομάκι του εμπορικού ορόσημο περιοχή που ονομάζεται "Saara."

Κατά την αγορά για αυθεντικά έργα τέχνης, η γειτονιά της Santa Teresa είναι το σημείο στέκι για πολλούς καλλιτέχνες του Ρίο και δημιουργικά μυαλά, τόσα πολλά γκαλερί τέχνης κοσμούν τα πλακόστρωτα δρομάκια και στενά σοκάκια. Οι καφετέριες, μπαρ και εστιατόρια της γειτονιάς αυτό το γοητευτικό προσφέρει ανακούφιση για κουρασμένα πόδια μετά τα ψώνια από μια κουραστική μέρα, ενώ μερικά όμορφα παραδείγματα της Βραζιλίας έργο τέχνης μπορεί να αγοραστεί στη γειτονιά - από την προσιτή στο πιο ακριβό, και με συνέπεια το μοναδικό.

Για πιο εξειδικευμένα αντικείμενα, όπως τα μουσικά όργανα, Rua da Carioca είναι ένας δρόμος με μια πληθώρα μουσικών καταστημάτων, όπου η μητρική της Βραζιλίας μέσα όπως Bahian κιθάρες, Rabecas και Pandeiros μπορεί να αγοραστεί - όλοι κάνουν μεγάλη αναμνηστικά και δώρα για την οικογένεια πίσω στο σπίτι.

Με μια τέτοια κατανόηση ρευστό των τάσεων, τα συμφέροντα και την εξερεύνηση των αισθήσεων και εμπειριών, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι δημιουργικότητας αποτελέσματα Carioca σε μια πολύ μεγάλη ποικιλία υλικών και τεχνικών, οι οποίες, κατά συνέπεια, παράγει απίθανο και μοναδικές δημιουργίες σε διακόσμηση, κοσμήματα, αντιμετωπίζει ομορφιά και αξεσουάρ.