Τρόπος ζωής

Ρίο ντε Τζανέιρο έχει γίνει ένας διεθνής πρωτοπόρος στη δέσμευσή της για την άσκηση, την υγεία και την ψυχική ευεξία.


I LOVE RIO αποκαλύπτει καθεστώτα γυμναστήριο, αναψυχής, συμβουλές και τεχνικές, από Carioca τρέξιμο σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους γυμναστηρίων, γιόγκα, διαλογισμό, και τις τελευταίες διατροφικές συμβουλές και τάσεις. Τα ιαματικά λουτρά, υποχωρήσεις, τα συμπληρώματα και την προσωπική φροντίδα διερευνηθούν, φέρνοντας κατοίκους και τους επισκέπτες αιχμή εικόνα για το πώς να γαλουχήσει και να αναπτύξουν τόσο το σώμα όσο και το μυαλό.


image

Υγεία, υπαίθρια διαβίωση, και την κοινωνικοποίηση


Τρόπος ζωής στο Ρίο ντε Τζανέιρο είναι τόσο διαφορετικές όσο η φύση που ευλογεί την πόλη και τόσο ευρεία όσο η κουλτούρα που εμπλουτίζει.

Υπάρχουν πάνω από 160 γειτονιές της πόλης, το καθένα με τη δική του γεωγραφική και πολεοδομικά χαρακτηριστικά της, διαμορφώνοντας τον τρόπο ζωής των Cariocas ανάλογα - ενώ κάποιες περιοχές είναι το σπίτι σε υπέροχες παραλίες, σε άλλα μέρη της πόλης έχουν Τροπικό Δάσος του Ατλαντικού, αρχιτεκτονική ορόσημο, ή πανέμορφα πάρκα της πόλης για να είμαστε υπερήφανοι.

Βουνά, παραλίες, δάση και λίμνες συνυφασμένες με την πολυμορφία και τις παραδόσεις ανατρέχοντας πίσω στους αυτόχθονες και εκτείνονται σε μεγάλο βαθμό να αγκαλιάσει Αφρικής και της ευρωπαϊκής κληρονομιάς, επιτρέποντας Cariocas να απολαύσετε την πόλη με χίλιους τρόπους.


Πέρα από την παγκοσμίως γνωστή εικόνα μιας χαλαρή και χαλαρή ζωή στην ύπαιθρο, Carioca σαλόνι περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα άλλων πτυχών φθάνοντας βαθιά στις παραδοσιακές πολιτιστικές ρίζες του πληθυσμού, και συνεχώς επεκτεινόμενη και την ανάπτυξη με την παγκοσμιοποίηση της πόλης και της Βραζιλίας.


Θαυμάσια σειρά του Ρίο ντε Τζανέιρο των φυσικών τοπίων και απολαυστικά ζεστό κλίμα, καθώς και μια βαθιά κοινωνικό χαρακτήρα, δελεάσει τους κατοίκους να περνούν το χρόνο τους σε εξωτερικούς χώρους και να απολαμβάνουν την ομορφιά της πόλης και την ευχάριστη παρέα των άλλων - μια δήλωση με την μοναδική κοινωνικότητα και χρηστικότητα του Cariocas.

Κοινό στοιχείο σε όλες τις δραστηριότητες, αποτελεί σαφή έμφαση στην κοινωνικοποίηση και την πραγματική απόλαυση της ζωής και την εκτίμησή του για όλες τις πτυχές της, με μια σαφή τάση για την ύπαιθρο.

Περαιτέρω σε ό, τι μια μεγάλη πόλη έχει να προσφέρει, τον τρόπο ζωής στο Ρίο ντε Τζανέιρο περιλαμβάνει αξιοζήλευτο συνδυασμό των υπαίθριων δραστηριοτήτων, υγιεινό τρόπο ζωής, την άτυπη και αυτοσχέδια κοινωνικές εκδηλώσεις, αθλητικές πρακτικές, και γοητευτικό δραστηριότητες, όπως το ψάρεμα και χαρταετός.

Στην εκτίμηση της δέσμευσης του πληθυσμού με το φυσικό περιβάλλον και την τάση για κοινωνικοποίηση τους, η κυβέρνηση έχει στηριχθούν και να ενισχυθούν οι πρακτικές φυσικής κατάστασης σε όλη την πόλη μέσα από τις εκδηλώσεις, διαγωνισμούς και τη δημιουργία χώρων αναψυχής και των πόρων.

Αρκετές ιδιωτικές επιχειρήσεις φαίνονται επίσης να ληφθεί μέριμνα για την ενεργό και εξωτερική φύση των κατοίκων και συμβάλλουν προσφέροντας μαθήματα και δραστηριότητες για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και τη βελτίωση των δεξιοτήτων, την ενημέρωση σχετικά με τις τελευταίες τάσεις της παγκόσμιας ενώ δίνει ένα γύρισμα Carioca.


Φύση επηρεάζει άμεσα τον τρόπο ζωής στο Ρίο ντε Τζανέιρο - Ένα εντυπωσιακό τμήμα του πληθυσμού της πόλης είναι παθιασμένοι με την αλληλεπίδραση με το φυσικό τους περιβάλλον: την μοναδική συλλογή των αστικών παραλίες, δίπλα στη θάλασσα λιμνοθάλασσες, φυσικά πάρκα, κήπους, δάση, βουνά και βραχώδεις.


Το ζεστό κλίμα κάνει σπορ και αναψυχής γυμναστικής όλα τα πιο ελκυστικά και σε κάθε πάρκο και την παραλία μπορεί κανείς να βρει τα στρατεύματά του Cariocas τρέξιμο, ποδηλασία, άσκηση και τα σπορ.

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης κάνουν τακτικά εκδρομές προς τους λόφους που εμπλουτίζουν τις μεγάλες μητροπολιτικά πάρκα, όπως το «Parque da Tijuca» ή το «Parque da Pedra Branca», κρυπτογράφησης μέσα σε δάση και βράχια για να απολαύσετε εντυπωσιακή θέα της πόλης γύρω από και κάτω.

Οι Long βόλτες με το ποδήλατο λαμβάνονται γύρω από τις διάφορες μητροπολιτικές λιμνοθάλασσες, όπως το περίφημο «Lagoa Rodrigo de Freitas» ή κατά μήκος των δεκάδες παραλίες, ενώ κολυμβητές, σέρφερ και ναύτες καταλαμβάνουν τους δύο όρμους και τα ωκεάνια ύδατα.

Ψαράς γραμμή περισσότερες παράκτιες εκτάσεις και το ποδόσφαιρο, βόλεϊ και οι ασκήσεις φυσικής κατάστασης που διενεργήθηκε στις αμμουδιές, πεντακάθαρη θάλασσα στα ζεστά εξωτερικούς χώρους.

Ξεκινώντας από την ανατολή και τη συνέχιση και μετά το ηλιοβασίλεμα, όλες οι κύριες παραλίες της πόλης είναι το σπίτι σε άτομα που ασκούν ή συγκέντρωση σε ομάδες για να παίξουν και άσκηση - όσο οι ηλικιωμένοι απολαμβάνουν τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας, πολλές εξωσχολικές οργανώσεις διδάσκουν ποδόσφαιρο και το βόλεϊ σε παιδιά όλων των ηλικιών.

Καλωσορίζοντας τον αθλητισμό και ασκήσεις από πολλά μέρη του κόσμου, η γιόγκα είναι σήμερα ευρέως θεωρείται ένα από τα πιο θρεπτικά δραστηριότητες για το σώμα και το μυαλό και λαϊκές τάξεις μπορούν να βρεθούν σε γυμναστήρια, παραλίες και τα πάρκα κατά μήκος του Ρίο - Με το συνδυασμό των ειδικευμένων φυσικών ελιγμούς και ήρεμο διαλογισμός είναι τώρα ασκείται ακόμη και σε κυμαινόμενο stand-up ιστιοσανίδες που περιβάλλεται από νερό.

Η βαθιά σχέση με τη φύση, την υγεία, και την επιθυμία να απολαύσετε στο έπακρο τη ζωή να γίνει έτσι ώστε πολλοί ανθρώπους που εργάζονται για να πάρουν τις θέσεις τους έδρα σε αθλητικά ρούχα, ενσωματώνοντας ένα έργο-out στο καθημερινό τους πρόγραμμα και να κάνει το καλύτερο από μια αναγκαιότητα.

Συνήθως, πολλοί εργαζόμενοι να εγκαταλείψουν την επίσημη ενδυμασίες τους στον τόπο εργασίας τους, έτσι ώστε να μη χαθεί καθόλου χρόνος και μπορείτε να απολαύσετε υπαίθριες δραστηριότητες στην πορεία τους προς, και μετά τη δουλειά.

Ζεστός καιρός σημαίνει υπαίθριες κοινωνικές δραστηριότητες - Cariocas συνήθως συγκεντρώνονται σε εξωτερικούς χώρους, σε πλατείες, μπαρ, πάρκα και παραλίες, καθιστώντας τα μοναδικά ανοιχτή σε νέους ανθρώπους και τόπους, μπορεί να είναι για πολιτιστικές ή αθλητικές εκδηλώσεις, ή για την χαρακτηριστική εβδομάδα-τέλος μπάρμπεκιου μέρος του πιο Carioca οικογένειες.

Αυτή η συγγένεια με τους εξωτερικούς χώρους έχει ανέθρεψε μια ισχυρή συνείδηση του καιρού - πολλές Cariocas είναι σε θέση να προβλέψει με ακρίβεια το εντυπωσιακό αν τα σύννεφα και τη βροχή πλησιάζουν.


Τρόπος ζωής και πολιτιστικές πρακτικές που έχουν αναπτυχθεί και συγχωνεύθηκαν σε κάθε άλλο τόσο από τη σύνδεση με τη φύση και την πολιτιστική κληρονομιά - το αποτέλεσμα μπορεί να δει κανείς στην πιο ποικιλόμορφη τρόπους, σε δραστηριότητες που εκτείνονται από την ερασιτεχνική αλιεία και την άσκηση στη μουσική απόλαυση και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.


Κληρονομιά έχει διαμορφώσει τόσο την ιστορία της πόλης, καθώς και τον τρόπο με τους κατοίκους της να το απολαύσετε - μουσική ενσωματώθηκε σε πολλές πτυχές της ζωής στην πόλη, να γίνει μέρος της θρησκευτικές γιορτές, την πόλη υπό την αιγίδα συναυλίες και ζωντανές εμφανίσεις όσο τυχαίες μέρες στην παραλία μέσω ενός βραχίονα -κουτί στην άμμο.

Φρέσκα τρόφιμα είναι ένα ζωτικό μέρος της τοπικής ζωής - Ένα γοητευτικό και μακροχρόνια λειτουργία της εβδομαδιαίας ρουτίνας Carioca είναι τα ψώνια της σε ένα τοπικό πανηγύρι, όπου οι πελάτες συνδέονται απευθείας με τα προϊόντα της γης τους.

Κάθε γειτονιά έχει τουλάχιστον μία εβδομαδιαία αγορά φρούτων και λαχανικών, όπου οι πελάτες Προοίμιο μήκος διαδρόμων επιλέγοντας τα πολύ καλύτερα υλικά σε λογικές τιμές, δοκιμάζοντας νόστιμα δείγματα και να συζητάνε χαρωπά με άλλους ντόπιους και τους εμπόρους.

Καθημερινές δραστηριότητες και πρακτικές έχουν επίσης προσδιοριστεί και επηρεάστηκε από τη χαρακτηριστική Carioca συγκρητισμού - Ορισμένες χόμπι χρονολογούνται από νωρίς αυτόχθονες πολιτισμούς, ενώ άλλες δραστηριότητες, τις συνήθειες και τα τρόφιμα προέρχονται από ευρωπαϊκούς αποίκους και αφρο-Βραζιλίας πληθυσμών.

Αλιευτικές κοινότητες υφίστανται ήδη πριν από πορτογαλικής αποικιοκρατίας της Βραζιλίας, ενώ η σημαντική πολεμική τέχνη της «Capoeira» και πολλές πνευματικές πεποιθήσεις έχουν την προέλευσή τους σε αφρικανικές παραδόσεις.

Ομοίως, το Ρίο ντε Τζανέιρο έχει ένα μεγάλο πλούτο των παραδοσιακών εθνικών πιάτα με ρίζες σε μια ποικιλία από πολιτισμικά περιβάλλοντα.


Η κυβέρνηση συμμετέχει ενεργά στη δημιουργία ισχυρών σχέσεων Cariocas »με το περιβάλλον τους, καθώς και στην εξασφάλιση ότι η πολιτιστική κληρονομιά διατηρείται - και οι δύο εκπαιδευτικές εκστρατείες και σύγχρονες υποδομές αποτελούν μέρος των προσπαθειών που κατευθύνονται στη βελτίωση και την προώθηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής.


Τα τελευταία χρόνια, τα δημόσια ιδρύματα έχουν εφαρμόσει μια δημιουργική ποικιλία προγραμμάτων για την αύξηση της ευαισθητοποίησης, κίνητρα για την προώθηση της υγιούς και θετικές επιλογές τρόπου ζωής.

Καθώς ο τρόπος ζωής είναι το αποτέλεσμα πολλών συγκλινουσών παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων υγιή κατανάλωση τροφίμων, η εθνική κυβέρνηση κυκλοφόρησε μια σειρά από διατροφικές κατευθυντήριες γραμμές, προσφέροντας φασκόμηλο συμβουλές για το τι να φάνε, ο καλύτερος τρόπος για να ετοιμάσει τα πιάτα, και πώς να το απολαύσετε καλύτερα.

Οι κατευθυντήριες γραμμές υποστηρίζουν τη χρήση των φυσικών συστατικών, η αποφυγή της βιομηχανικής μεταποίησης, και η καλλιέργεια ενός κοινού γαστρονομική κουλτούρα, όπου οι οικογένειες αγοράζουν, να μαγειρέψουν και να απολαύσετε το φαγητό μαζί - Αυτή η καινοτόμος προσέγγιση άρρηκτα συνδεδεμένη τρόπο ζωής με τη διατροφή και την υγιεινή ζωή, αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της Carioca τρόπου ζωής.

Ρίο ντε Τζανέιρο πολιτειακή κυβέρνηση επιχορηγεί τακτικά διαφημιστικές εκστρατείες, καθώς και μια ποικιλία από δωρεάν υπαίθρια γυμναστήρια και διαγωνισμούς ευρείας κλίμακας και δραστηριότητες σε όλη την πόλη, δίνοντας έμφαση στην ευρεία γκάμα των πανέμορφων φυσικών χώρων και τεχνητές δομές ελεύθερα διαθέσιμο σε όλους τους Cariocas.

Εντυπωσιακό πόλη σε όλη την ποδηλατοδρόμων έχουν κατασκευαστεί, καθώς και νέα πάρκα για σκέιτμπορντ, στον εκδημοκρατισμό της πρόσβασης σε δημόσιους χώρους και να προωθήσει ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες - οι περισσότερες παραλίες είναι το Ρίο ντε Τζανέιρο είναι εξοπλισμένα με μικρά γυμναστήρια ελεύθερη να χρησιμοποιήσει, ενώ πολλές περιοχές σε όλη την πόλη σπίτι στο δημόσιο και μοντέρνα γυμναστήρια υπαίθριο για τους ηλικιωμένους.

Προσθέτοντας τις πόλεις-χορηγία ποδηλατοδρόμων, ιδιωτικές επιχειρήσεις έχουν διατεθεί δημόσια ποδήλατα που μπορείτε να νοικιάσετε και να πέσει στα ανοικτά πολύ εύκολα σε όλη την Ρίο ντε Τζανέιρο, την περαιτέρω προώθηση της ενεργού ζωής και τον εκδημοκρατισμό των χώρων.

Μια σειρά από ανεξάρτητες επιχειρήσεις προσφέρουν μαθήματα και τις δραστηριότητες της ομάδας, γνωρίζοντας την επιθυμία Cariocas »να ασχοληθούν με το περιβάλλον τους και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με το ένα το άλλο.

Χορός, μουσική, μαγειρική, πολεμική τέχνη και μαθήματα σέρφινγκ ενεργεί ως ένας τρόπος για να εκμεταλλευθεί μια πλούσια και ζωντανή ιστορία και προσθέτοντας την προσωπική ρεπερτόρια.

Περίλαμπρος φυσικό προσφορές της πόλης, σε συνδυασμό με τη συνεχή εισροή του πρακτικές από όλο τον κόσμο, έχουν δημιουργήσει ένα πλούσιο μωσαϊκό των πολιτιστικών παραδόσεων και ταυτοτήτων? επιτρέποντας μια ευρεία ποικιλία των τρόπων ζωής που Carioca, ενώ φαινομενικά διαφορετικοί, όλοι γιορτάζουν την αγάπη για τη ζωή και τη σημασία των άλλων.