Ρίο ντε Τζανέιρο

Αναγνωρίζοντας τη σημασία και τη συνεργική σχέση μεταξύ του κεφαλαίου και τις δεκάδες πόλεις που dot το κράτος, I LOVE RIO παρέχει μάτι-άνοιγμα πληροφορίες σχετικά με τις πόλεις, περιφέρειες και κοινότητες που βρίσκονται έξω από την περίφημη πρωτεύουσα του κράτους.


Όλες οι ρωγμές και τις γωνίες του κράτους διερευνηθούν κατά την άσκηση των κρυφών πολιτιστική, γαστρονομική και κοινωνική πολύτιμους λίθους. Η ιστοσελίδα εξερευνά την ιστορική εξέλιξη και όμορφα τοπία πολλές μοναδικές περιοχές, αποκαλύπτοντας το σημαντικό ρόλο που παίζει το καθένα στο συνολικό ιστό του κράτους.


image

Αποικιακή ιστορία και θεαματικά Φύση


Λόγω της τηλεόρασης, ταινίες, καθώς και ταξιδιωτικά περιοδικά πολλοί ταξιδιώτες έχουν μια ιδέα του τι είναι η παγκοσμίως γνωστή πόλη του Ρίο ντε Τζανέιρο είναι περίπου: το αλάνθαστο άγαλμα του Χριστού του Λυτρωτή υπήρξε μία από τις πιο εικονικές αναπαραστάσεις ή του Ρίο και της Βραζιλίας για σχεδόν ένα αιώνα. Samba, ποδόσφαιρο, παραλίες, και το καρναβάλι του Ρίο ήταν στα μέσα ενημέρωσης για δεκαετίες.

Από εκεί και πέρα ​​ό, τι είναι ήδη διάσημη, υπάρχουν πολλά περισσότερα για να γνωρίζουν και την εμπειρία των γύρω περιοχών - μια περιοχή που εξακολουθεί να είναι σε μεγάλο βαθμό άγνωστη έξω από τη Βραζιλία. Ρίο, καθώς η πόλη είναι πιο συχνά αναφέρεται, βρίσκεται στο κράτος με το ίδιο όνομα, η Πολιτεία του Ρίο ντε Τζανέιρο - το σπίτι σε μια πληθώρα φυσικά και πολιτιστικά αξιοθέατα, πανέμορφες παραλίες, βουνά, πράσινο και φυσικά αποθέματα.

Υπάρχουν 26 ομόσπονδα κρατίδια της Βραζιλίας, 27 συνολικά με την ομοσπονδιακή περιφέρεια της πρωτεύουσας της χώρας Μπραζίλια. Η Πολιτεία του Ρίο ντε Τζανέιρο συνορεύει με τα κράτη της Minas Gerais, Espírito Santo, Σάο Πάολο, και η από τον Ατλαντικό Ωκεανό.


Γύρω από την πρωτεύουσα, κάθε περιοχή της Πολιτείας του Ρίο ντε Τζανέιρο είναι το σπίτι σε μια ποικιλία από μέρη ιδιαίτερου τουριστικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Ενώ ορισμένες περιοχές είναι το σπίτι σε άγνωστα νησιά και μυστικές παραλίες, άλλες περιοχές βιτρίνα αιώνα παλιές παραδόσεις και την αποικιακή αρχιτεκτονική. Άλλα μέρη του κράτους είναι ψηλά στα βουνά ή που περιβάλλονται από δάση, και ενώ όλα διαφορετικά, όλες οι περιοχές του κράτους να προσφέρει την απαράμιλλη φιλοξενία της Βραζιλίας.


Η Πολιτεία του Ρίο ντε Τζανέιρο χωρίζεται σε οκτώ περιοχές - Região Metropolitana, Região Serrana, Região Norte Φλουμινένσε, Região Sul Φλουμινένσε, Região Noroeste Φλουμινένσε, Região das Baixadas Litorâneas, Região Medio Paraíba, και το πανέμορφο Região Costa Verde.

Βρίσκεται στην Região Metropolitana, Niterói βρίσκεται στον κόλπο Guanabara ακριβώς απέναντι από το Ρίο ντε Τζανέιρο πόλης, σε απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων μεταξύ των δύο. Niterói είναι το σπίτι σε μια πλούσια ποικιλία από πολιτιστικά και φυσικά αξιοθέατα, μερικά από τα οποία είναι πραγματικά εντυπωσιακή, εύκολα προσβάσιμο από το Ρίο ντε Τζανέιρο της πόλης και δεν πρέπει να χαθεί. Ιδρύθηκε από araribóia, μια Tupi-Γκουαρανί επικεφαλής ο οποίος βοήθησε τα πορτογαλικά την απόκρουση των εισβολέων γαλλικά, είναι η μόνη πόλη της Βραζιλίας να έχουν συσταθεί με μια γηγενή ηγέτη.

Πιο μακριά από το Ρίο ντε Τζανέιρο πόλης, οι περιφέρειες με τις μεγαλύτερες τουριστικού ενδιαφέροντος στο κράτος είναι νησί πλούσιο σε Costa Verde (πράσινη ακτή), η Região das Baixadas Litorâneas, επίσης γνωστή ως Costa do Sol (ακτή του ήλιου) στο σπίτι σε παραλίες και λίμνες, και η Região Serrana (ορεινές περιοχές) στο εσωτερικό του κράτους, το σπίτι τους καταπράσινους λόφους, βουνά και τα δάση.

Το όνομά Costa Verde αντικατοπτρίζει άφθονα τροπικά της δάση, ενώ Costa do Sol ονομάστηκε έτσι γιατί από τις πολλές παραλίες παγκόσμιας κλάσης στην περιοχή. Η πράσινη ακτή είναι το σπίτι σε προορισμούς ορόσημο, όπως Ilha Grande, Paraty, και Angra dos Reis, με όμορφα πάρκα οικολογική κατάσταση, όπως το Parque Nacional da Serra da Bocaina. Το Costa Verde εμφανίζει πολλά στοιχεία από την ομορφιά της φύσης της Βραζιλίας σε πλήρη αντίθεση με το άλλο, έχοντας από τη μία πλευρά του ωκεανού και αντιμετωπίζει άμεσα, απίστευτα πλούσια δασώδη βουνά.

Angra dos Reis φημίζεται για τις όμορφες παραλίες της και τα πολυάριθμα νησιά τα οποία πιπέρι τα κρυστάλλινα νερά, που κυμαίνονται από ερημική παραλία ειδύλλια με εξελιγμένα τομείς της ανάπτυξης. Το πιο γνωστό και γιόρτασε αυτά είναι Ilha Grande, ή «μεγάλο νησί», όπου γραφικές παραλίες συναντούν καταπράσινο δάσος του Ατλαντικού και χαλαρή μπαρ, εστιατόρια και καφετέριες. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το σκάφος και γιοτ ταξίδια γύρω από την περιοχή και να τηρούν ποικίλα θαλάσσια ζωή. Σε Angra dos Reis ίδια αξιοθέατα περιλαμβάνουν το ιστορικό κέντρο, αποικιακή σπίτια, μοναστήρια, εκκλησίες και όμορφα εστιατόρια.

Η γραφική αποικιακή πόλη Paraty είναι μια εμπειρία ταξίδια στο χρόνο: με πάνω από 400 χρόνια ιστορίας και όμορφη αρχιτεκτονική βρίσκεται σε λιθόστρωτους δρόμους της, είναι το σπίτι σε μερικά από τα πιο παρθένα και ειδυλλιακές παραλίες στο κράτος, συμπεριλαμβανομένων των Trindade παραλία και Sono Παραλία με κρυστάλλινα νερά που είναι ιδανικά για κολύμπι και ψαροντούφεκο. Υπάρχουν, επίσης, ευχάριστο καταρράκτες σε μικρή απόσταση από την πόλη.


Το Costa do Sol, με πάνω από 100 χιλιόμετρα των παραλιών, είναι επίσης γνωστή ως Região dos Lagos, ή την περιοχή των λιμνών, μετά τις πολλές λίμνες και λιμνοθάλασσες που βρέθηκαν εκεί. Εδώ, η ειρηνική Cabo Frio, η απομονωμένη Arraial do Cabo, το κομψό ποτέ Μπούζιος, και σέρφινγκ πρωτεύουσα της Βραζιλίας της Saquarema είναι μερικές μόνο από τις πολλές μεγάλες θέσεις που προσφέρουν εκπληκτική παραλίες, γραφικά τοπία, και φανταστική νυχτερινά κέντρα.


Γνωστό ως πρωτεύουσα της Βραζιλίας του σερφ, Saquarema είναι περίπου 100 χιλιόμετρα από το Ρίο ντε Τζανέιρο. Αυτή η περιοχή κατοικήθηκε αρχικά από τους γηγενείς φυλές Tamoio των αλιέων, οι οποίοι ειδικεύονται σε μαλάκια, εύκολο να βρεθεί, λόγω της γεωγραφίας της παράκτιας ζώνης. Εδώ, υπάρχουν 60 χιλιόμετρα της ακτογραμμής να εξερευνήσετε, και 12 παραλίες για σερφ ενθουσιώδες για να διαλέξετε.

Araruama είναι η μεγαλύτερη πόλη στην Região dos Lagos, το σπίτι σε ζωντανή εμπόριο, μια αναπτυσσόμενη ρόλο στη ζωή του κράτους, και η famoust Araruama λίμνη, λιμνοθάλασσα ιδανική για windsurfing. Επίσης, σε Araruama είναι η ομορφη και παραμένει απόρρητη seca Praia, μια μεγάλη παραλία με λευκή άμμο ολοένα και πιο δημοφιλής μεταξύ εκείνων που απολαμβάνουν ανεκμετάλλευτο, φυσικές παραλίες και εξακολουθούν να θέλουν να μείνουν κοντά στο Ρίο ντε Τζανέιρο της πόλης.

Cabo Frio, που βρίσκεται περίπου δύο ώρες από το Ρίο ντε Τζανέιρο πόλης, είναι διάσημη για τις παραλίες των ωκεανών της, το λευκό αμμόλοφους και ιστορικά σημαντικό οχυρό "Forte de São Matheus". Έχει μια δημοφιλής ομάδα των νησιών για εκείνους που προσελκύονται από τις περιέργειες και γοητεύει μικρά ψαροχώρια, όπου μπορεί κανείς να αγοράσει μια μεγάλη ποικιλία από νόστιμα θαλασσινά, καθώς και ασχολούνται με την καλά αγαπούσε παρελθόντος χρόνου των ερασιτεχνών ή επαγγελματικής αλιείας. Cabo Frio είναι επίσης μια από τις σημαντικότερες πόλεις για την παραλία της μόδας στη χώρα.

Rio das Ostras μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα μακροχρόνιο τέντωμα των καθαρών, ήρεμη ακτή, που αποτελείται από 15 μαγευτικές παραλίες, ιδανικές για τους surfers. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν την τεράστια ποικιλία από μπαρ, εστιατόρια και περίπτερα που προσφέρουν νόστιμη τοπική κουζίνα, καθώς και τις λιμνοθάλασσες, τα πάρκα και τα αποθεματικά που είναι πλούσια σε πανίδα και χλωρίδα. Η πόλη δέχεται επίσης ένα διάσημο ετήσιο φεστιβάλ τζαζ.

Arraial do Cabo προσφέρει μερικά από τα καλύτερα σημεία κατάδυσης στη Βραζιλία με άφθονο βάρκες κατάδυσης φεύγουν για τις παραλίες ιδανικές για καθοδηγούμενη υποβρύχιο ψάρεμα surf περιπέτειες. Η Reserva de Marinha Extrativista Arraial do Cabo (Εξορυκτικές Marine Reserve του Arraial do Cabo) είναι μια εκπληκτική περιοχή οικολογικής στην περιοχή, που κατοικείται από παραδοσιακές αλιευτικές κοινότητες.

Φτιαγμένο διάσημη από την δεκαετία του 70 από Γαλλίδα ηθοποιός Μπριζίτ Μπαρντό, ένα must-επίσκεψη hotspot και παιδική χαρά για την ευκατάστατων είναι η περίφημη Μπούζιους, συνήθως ονομάζεται απλά «Μπούζιος». Με τις όμορφες παραλίες και την έντονη νυχτερινή ζωή αυτή είναι η μοντέρνα πόλη παραλία της ημέρας, προσελκύοντας ένα ευρύ φάσμα των Cariocas και τους διεθνείς επισκέπτες να γραφικές ακτές της. Η πολύβουη και κομψή νυχτερινή ζωή μπορεί να υπερηφανεύεται για μια εκλεκτική ποικιλία από μπαρ, εστιατόρια και κλαμπ, κάνοντάς Μπούζιος η ιδανική τοποθεσία για ένα λαμπερό απόδραση.

Macaé είναι μία από τις πιο πλούσιες περιοχές στο Ρίο ντε Τζανέιρο, λαμβάνει ένα υψηλό επίπεδο των επιχειρήσεων του τουρισμού, ως αποτέλεσμα της υπεράκτια βιομηχανία πετρελαίου της. Φιλοξενεί το διετές συνέδριο Βραζιλία Offshore για πετρέλαιο και φυσικό αέριο το οποίο συγκεντρώνει περίπου 800 εκθέτες. Η πόλη έχει επίσης περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, συμπεριλαμβανομένων των παραλίων, τα εθνικά πάρκα, νησιά, παράκτιες λιμνοθάλασσες, βουνά, καταρράκτες και καταφύγια άγριας ζωής.


Η Região Serrana, είναι μια ορεινή περιοχή με τις ιστορικά σημαντική πόλη της Πετρόπολις, σε ένα σημείο πρωτεύουσα της Βραζιλίας, και το γοητευτικό Nova Friburgo. Η Região Serrana προσφέρει στους ταξιδιώτες την μεγαλοπρέπεια των βουνών Serra dos Órgãos, και λόγω ήπιο κλίμα της, η περιοχή προσελκύει πολλούς επισκέπτες όλο το χρόνο.


Πετρόπολις, ένα από τα πιο δημοφιλή και εντυπωσιακά ορεινά σημεία του Ρίο κράτους, και endearingly αναφέρεται ως «αυτοκρατορική πόλη», επειδή ο μονάρχης Dom Pedro II, το σπίτι του έκανε. Είναι περιτριγυρισμένο από καταπράσινους Ατλαντικό Δάσος και τα όσπρια με την τέχνη, τη μουσική, το χορό, τον πολιτισμό και την παράδοση.

Teresópolis, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή ενός μαγευτικής οροσειράς, συχνάζει για φρέσκο, δροσερό αέρα και το όμορφο φυσικό πάρκα, γεμάτη με πλούσια χλωρίδα, την πανίδα και τα ελατήρια. Μια γλυκιά αναψυχής, ένδυσης και αγορά γαστρονομία πραγματοποιείται επίσης κάθε Σαββατοκύριακο.

Nova Friburgo, πλαισιωμένο από τον Ατλαντικό Δάσος, προσφέρει μια σειρά από περιηγήσεις και Πορείες να βιώσουν καταρράκτες, βουνά, ποτάμια και περιβαλλοντικών αποθεμάτων. Είναι, επίσης, πολύ αγαπητό για την υψηλή ποιότητα pousadas, εστιατόρια και γαστρονομία - συμπεριλαμβανομένων λειωμένα και raclettes, τυρί κατσικίσιο, μπισκότα και σπιτικά σοκολατάκια.

Cachoeiras de Macacu ονομάζεται προς τιμήν των πολλών πανέμορφους καταρράκτες (Cachoeiras) της περιοχής, και κέρδισε στην πόλη το τίτλο του «πόλη-θέρετρο υγείας" ». Αυτό το μοναδικό μέρος βρίσκεται στο Região Serrana, λιγότερο από 90 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα. Μια πόλη με τη λέξη "καταρράκτες" στο όνομά του θυμίζει εικόνες και αισθήσεις της ειρήνης και της ηρεμίας.

Βρίσκεται στην «κοιλάδα του καφέ», η αρμονική ορεινή πόλη του Miguel Pereira βρίσκεται σε υψόμετρο 618m, και περιβάλλεται από τα καταπράσινα βουνά του εσωτερικού της Βραζιλίας. Miguel Pereira έχει μια ισορροπημένη και το υψηλό επίπεδο του οξυγόνου, του δίνει ένα θαυμάσιο κλίμα όλο το χρόνο. Γνωστό για την πλούσια κλίμα της, η πόλη ανακηρύχθηκε κλιματικό θέρετρο, και σήμερα θεωρείται επίσημα ως το 3ο καλύτερο κλίμα στον κόσμο, το 2ο καλύτερο στη Βραζιλία, και το καλύτερο στην Πολιτεία του Ρίο ντε Τζανέιρο.


Καθ 'όλη τη Ρίο ντε Τζανέιρο, οι τροπικές και υπο-τροπικά δάση της Atlântica Mata είναι γεμάτος με τη βιοποικιλότητα. Αντιπροσωπευτικά είδη της χλωρίδας και της πανίδας είδη κάνουν το Região Serrana ένα από τα πιο διαφορετικά στον πλανήτη.


Για όσους έρθουν στο Ρίο ντε Τζανέιρο και θέλετε να ζήσετε μια επιπλέον πλευρά της περιοχής, υπάρχουν πολλές κοντινές αποστάσεις που προσφέρει μια σειρά από αξιοθέατα και είναι εύκολα προσβάσιμα για μια μονοήμερη περιοδεία ή για μια εβδομάδα-τέλος.

Λιγότερο γνωστές τοποθεσίες, όπως η Rio das Ostras και οι καταρράκτες του Cachoeiras de Macacu είναι υπέροχα μέρη για να επισκεφτείτε και να γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς τόσο με βραζιλιάνικες και διεθνείς επισκέπτες.

Τουριστική βιομηχανία Ρίο εξελίσσεται συνεχώς και αποτελεί θεμελιώδη συνιστώσα της καρποφόρα και βιώσιμη ανάπτυξη του κράτους. Υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός των εταιρειών που ασχολούνται με τα ταξίδια γύρω από το κράτος, μερικά από τα οποία προσφέρουν περιπετειώδεις εξορμήσεις, ενώ άλλοι εστιάζουν στη φύση και περιβαλλοντικής εκπαίδευσης ή high-end παραλία περιποίηση. Για να εξασφαλιστεί ότι οι λειτουργίες του τουριστικού κλάδου σε μια συνεργατική και αποτελεσματικό τρόπο, πολλά δημόσια ιδρύματα επιβλέπει σημαντικές επιχειρηματικές υποδομές για τη διευκόλυνση της αλληλεπίδρασης μεταξύ των επιχειρήσεων και την προώθηση της έκθεσης.